Aktiviteter och bilder

Lördagen 13 augusti 2011 kom en jadebuddha på besök till Göteborg. Den är 3,2 meter hög och huggen ur ett enda stycke jade av hög kvalitet. Buddhans sverigebesök var förlagt till templet Phât Quang i Hjällbo. Vi var där vid invigningen.

Sommaren 2010 åkte sju medlemmar från Göteborg, Uppsala och Malmös Chancenter till Kina, där vi besökte vårt ”hemtemptel” Bailin, och fick även förmånen att besöka en mängd andra tempel med anor från de gamla mästarna.

Invigning av Malmötemplet

2 tankar kring ”Aktiviteter och bilder

  1. Ja jag bor, befinner mig i Thailand utan språk för att jag är Hjärnskadad. Men jag och min fru Mediterar ganska ofta men skulle vilja få lite visdom och kunskap på Svenska.
    MEn min tid är kort och jag åker tillbaka i September. Finns det någon tid för mig? Vad kostar det? Jag känner stort behov utav att lära mig detta. Nu när jag Mediterar så försvinner jag in i mig själv lite men vet inte var jag skall göra eller vad som skall hända?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *